FAQ

Hva er adressen til hyttene?
Hyttene ligger rett ved Stølen alpintanlegg, med adresse Landsbygrenda A2 (Bjørnen) og A3 (Oksen), 7340 Oppdal.
Vis kart

Hvordan kommer jeg meg til hyttene?
Du kan ta tog/buss til Oppdal og taxi opp til hytta, eller kjøre bil hele veien. Veibeskrivelse og transportalternativer finner du under Hytteinformasjon.

Hva er forskjellen på de to hyttene?
Hyttene er tilnærmet identiske, men Bjørnen blir gjerne kalt kosehytta og Oksen festhytta, siden Bjørnen er den av de to som først blir oppgradert gjennom pågående oppussingsprosjekter.

Hva er den totale kapasiteten på hyttene?
Vi har satt total kapasitet til 18 personer, fordelt på 15 sengeplasser og 3 madrasser. Det skal være flere madrasser enn dette tilgjengelig på hyttene, men det anbefales å ikke overstige dette antallet pga plassbegrensninger rundt kjøkkenbordet o.l.

Hva har hyttene av dyner, puter og sengetøy?
Begge hyttene er utstyrt med minimum 18 puter og 18 dyner, men laken og sengetøy (evt. laken og sovepose) må medbringes.

Kan jeg ha med meg eksterne venner (ikke-indøkere) til hyttene?
Ja. Såfremt over 50% av deltakerne på turen er indøkere gjelder 50,- for indøkere /100,- for eksterne per natt. Hvis det er under 50 % indøkere må man leie hele hytta.

Kan jeg reservere en hytte for min eksterne vennegjeng eller eksterne linjeforening?
Ja. Dette forutsetter leie av hel hytte, og ekstern pris gjelder, 2700,- per natt. Slike forespørsler vil ha laveste prioritet, men utenfor høysesong er det stort sett ledig kapasitet. Booking foregår via mail til bookingansvarlig.

Hva er kontonummeret til hyttestyret?
9235.28.31311

Hvordan er ordningen for utvask på hyttene?
Man kan enten vaske hyttene selv, etter sjekklisten som henger i gangen på hyttene, eller leie inn rengjøringsfirmaet 2rve rengjøring via oss. Ta kontakt med bookingansvarlig, booking@indokhyttene.no, hvis dere ønsker dette. Alt av vaskemidler skal ligge tilgjengelig.

Hva kan man finne på i Oppdal?
Mange aktiviteter tilbys av eksterne aktører, se Hytteinformasjon for videre info. Oppdal ligger på østkanten av Trollheimen, og det er mange flotte dagsturer å velge mellom med dette utgangspunktet. Det skal ligge kart over området tilgjengelig på hyttene.

Hvor mye må jeg betale om jeg mister nøklene?
Den som er nøkkelansvarlig er ansvarlig for nøklene. Dersom disse går tapt vil Hyttestyret fakturere den nøkkelansvarlige et gebyr på 1000,-. Hyttestyret tar ikke stilling til hvorvidt de andre gjestene bidrar til å dekke gebyret.