Janus-styret

Janus [j'ææː.nus]

Janus er i romersk mytologi guden for portene, dørene, døråpningene, alle begynnelser og enhver slutt. Han er som regel avbildet med to ansikter på et hode som er vendt i hver sin retning. En tolkning er det ene ser framover i tid og det andre bakover i fortiden. Janus ble hyppig benyttet for å symbolisere endringer og overganger slik som utvikling fra fortiden til framtiden, av en visjon til en annen visjon, unge mennesker som vokser opp og endres fra barn til ungdom og fra ungdom til voksen, og fra et univers til et annet univers.

Vår oppgave er å sørge for at indøkstudentene får en fantastisk studietid!

Det første møtet med Janus er 1.klassingenes første skoledag! Vi jobber hardt med å planlegge og gjennomføre fadderukene på indøk slik at alle nye skal føle seg som en del av indøkfamilien så raskt som mulig.

Janus arrangerer mange forskjellige eventer gjennom hele skoleåret, og har et ønske om å ha et tilbud som gjør at alle er med på noe i løpet av året. Dette omfavner alt fra tradisjonsrike Indøk-arrangementer som immatrikuleringsball, Winter Games og Åretur til curling, talentkonkurranser og adventsfrokoster.

Janus-styret er også Indøks ansikt utad. Som styremedlem er man så heldig å bli invitert på andre linjeforeningers arrangementer som ball, jubileer og revyer, og på den måten knytte bånd på tvers av studieretninger, universiteter og høyskoler.

Historien til foreningslivet på Indøk

Janus-valget

Valg av nye styremedlemmer foregår på Janusvalget, der alle indøkere kan møte opp og har stemmerett. Om man ønsker, kan man gi styret beskjed på forhånd at man vil stille til valg, men det er også fullt mulig å kunngjøre at man stiller når vi ber kandidatene tre frem. Det er også åpent for benkeforslag fra salen. Om våren velges det ny president, nestleder, JanuScript-redaktør, websjef og kjellersjef, mens det på høsten er festsjef, eventsjef, PR-sjef og sekretær som velges.

For hvert verv bes kandidatene holde en kort appell for forsamlingen der det redegjøres for motivasjon for vervet. Det er også lagt opp til at kandidaten legger inn et element der man på sin egen måte viser hvem man er. Deretter vil det åpnes for spørsmål fra salen. Nøl ikke med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på:)

Janus Linjeforening på Facebook

God kveld alle sammen!

Til søndag bærer turen for mange indøkere til den svenske fjellheimens hovedstad - nærmeste bestemt Åre. Siden superlativene for å beskrive hvor mye vi selv gleder oss til turen ikke strekker til, bestemte vi oss for å uttrykke det gjennom en sang.

Len deg tilbake, pust dypt inn, og nyt årets Åre-låt 2018!

www.youtube.com/watch?v=EOhFx-tWhKY (se i full HD) ... See MoreSee Less

NB: Bowling utgår! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ho-ho-ho! Er det noen flinke indøkere her?🎅🏽

Virker eksamensperioden litt énsidig? Må du sette julefølelsen på vent til fordel for utallige timer på lesesal?

Fortvil ikke! Janus got your back!! Vi stiller opp med adventsfrokost i Kjelkantinen tre søndager i advent. Det blir kaffe, klementiner, pepperkaker, julesanger og tenning av lys☕️🍊

Vi prøver å få det meste ut av adventstiden og begynner med 0'te søndag i advent allerede søndag 26.november.

Bli med og få en perfekt start på adventstiden!

Vi sees,
Janus-love❤️ ... See MoreSee Less

Adventsfrokost med JANUS

november 26, 2017, 8:00am - desember 10, 2017, 9:00am

View on Facebook

Kjellerstyret inviterer til vors før Lorde! Ta med deg leg, venner og bekjente, så ses vi i Gamle Moholt Barnehage (Prestekragevegen 14). Vi garanterer god S og kule bartendere!

Har du ikke billett? Frykt ikke! På UKA – kjøp og salg er det mange som selger!

Til dere som ikke har vært på barnehagen før så er adressa: Prestekrageveien 14 ... See MoreSee Less

Vors før Lorde (supp: Khalid)!

oktober 19, 2017, 4:00pm - oktober 19, 2017, 7:00pm

View on Facebook

Janus-styret ønsker å takke for et minneverdig Immball lørdag 30. september. Vi håper alle hadde en fantastisk kveld! ... See MoreSee Less

Kontakt Janusstyret

Spørsmål? Forslag, eller bare nysgjerrig? Send oss en mail, finn oss på facebook, kom til kontoret vårt i fjerdeetasje på Kjel eller finn en av oss rundt omkring!

Åpent kontor

Vi har åpent kontor hver fredag ved lunsjtider, da er det hyggelig og sosialt med god fredagsstemning, kaffe og noe godt å bite i. Kom innom for å slå av en prat med oss, vi vil gjerne høre hva akkurat du mener om livet på Indøk.

Velkommen til oss!

Janus-styret 2017/2018