Samordna opptak!

Nå er søknadsportalen til høyere utdanning åpen. Hvis du vurderer å søke Indøk, er det mange plattformer du kan sjekke ut for å få svar på det du måtte lure på. Denne nettsiden er for tiden under rekonstruksjon, men gir foreløpig en fin oversikt over de ulike arrangementene i regi av Janus.

For et innblikk i det sosiale livet på indøk, burde du gå inn og følge oss på Instagram. Alle linjeforeningene har sin egen Instagram-konto, der det jevnlig legges ut bilder og videoer fra små og store begivenheter i løpet av året.

På den nye nettsiden til Indøk finner du oversikt over de ulike linjeforeningene, de kulturelle tilbudene og historien til studiet. Denne finner du her.

For mer praktisk rettede spørsmål angående studieprogrammet, burde du sjekke ut hjemmesiden til NTNU.

Du må heller ikke nøle med å ta kontakt med oss – vi svarer med glede på alle spørsmål!