Immatrikuleringsball

Nå er det en måned siden høstens tradisjonsrike immatrikuleringsball gikk av stabelen. Etter et forrykende opptak var det endelig tid for å finne fram finstasen, og feire våre kjære, nye førsteklassinger. Med opphevede restriksjoner og en etterlengtet gjenåpning av samfunnet, var dette nødt til å bli en minnerik kveld!

Ballet fant sted på Radisson Blu Royal Garden, og i tradisjonens tro ble det servert en to-retters middag, etterfulgt av taler, underholdning og allsang. Mannskoret Klingende Mynt stilte opp med en egenkomponert låt, og hele salen brøt ut i latter under fremførelsen av damenes og herrenes tale. Det var Idun og Kristin som hadde fått æren av å holde talen til herrene, mens Erling og Martin skulle si noen ord til damene. Mot slutten av kvelden kunne også dansegulvene endelig rulles fram igjen, etter å ha vært koronastengt i over 1,5 år. Med musikk fra Bandøk, Indøk sitt eget band, ble dette ansett som et av kveldens store høydepunkter.

Tusen takk til alle som deltok på immatrikuleringsballet i år, og gjorde kvelden til en festaften uten like. For en måte å feire gjenåpningen av samfunnet på!