Fadderukene 2019!

Fadderukene nærmer seg med stormskritt! Det hele går av stabelen mandag 12. august, klokken 09.30. Da møtes vi på gressplenen på Gløshaugen og har immatrikulering med alle de andre nye studentene. Etter dette tar linjeforeningene over, og vi Janus har planlagt et fullspekket (og forøvrig utrolig gøy) program.

For å få tilgang på informasjonen som kommer angående program i fadderukene må du selv melde deg inn i gruppen «Ny på indøk 2019». All informasjon vil deles her.

Vi i styret vil veldig gjerne ta en prat med deg før skolestart og kommer til å ringe alle kommende indøkere i løpet av de neste ukene. Vi svarer på absolutt alt du måtte lure på, og kan informere om alt fra spørsmål om timeplan til kanelbolleonsdag.

Vi gleder oss til å møte deg, og håper du er like gira som oss og klar for tidenes fadderuker! Vi sees;)