Indøk’s Got Talent 2019

Kjære Indøkere

Hva: Indøk’s got talent
Hvor: Kjelkantinen
Når: 1. April

Den 1. april er det igjen klart for å kåre og hedre Indøks talenter. Vi synes det hadde vært supergøy om det var innslag fra alle de ulike trinnene. Samle en gjeng med venner og finn på noe gøy, mulighetene er endeløse. Kanskje du og gutta i klassen kan bli de neste One Direction, kanskje jentegjengen er flinke sjonglører eller kanskje du har et skjult talent for pølsespising eller soveposestapping. Dette er skikkelig lavterskel, så alle kan stille.

Baren åpner kl. 18.45 og showet/konkurransen starter 19.15.

Påmelding skjer via dette skjemaet
https://goo.gl/forms/oJ78cDXHYen26nKA3 og påmeldingsfristen er fredag 29. mars. Hvis dere har spesielle ønsker til rekvisitter eller utstyr så skriv det i skjemaet, så skal vi prøve å så om vi kan få hjulpet dere med dette.

I år som tidligere år vil det også bli holdt en høyest uhøytidelig benkesermoni i etterkant av selve konkurransen. Så kjenner du noen andre som burde komme seg på scenen kan du sende inn dine benkeforslag her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzKgDUybwjou7wK0vwXlRBrjix7egTh6xtHScuesqWy_qvmg/viewform

Vi håper å se dere i Kjelkantinen den 1. april!